مدرسه ملی تاب آوری (national resiliency school )
مدرسه ملی تاب آوری
محمدرضا مقدسی خواستار تاسیس مدرسه ملی تاب آوری در کرمانشاه شد
صبح امروز به همت بسیج رسانه استان کرمانشاه و در محل تالار اجتماعات اداره کل آموزش فنی و حرفه ای اولین کارگاه تاب آوری روانشناختی کشور( ویژه خبرنگاران واصحاب رسانه )* برگزارشد .
درابتدای این نشست تخصصی مهندس حسین باباجانی مدیر کل امور اجتماعی طی سخنانی گفت : تابآوری یکی از ضرورتهای مشاغل سخت است.و خبرنگاران باید راه مقابله با استرس های فراوان این حرفه را فرا گیرند و اطلاعات لازم را درخصوص تابآوری کسب کنند.وی با تاکید بر اهمیت فعالیت رسانه ها تاکید کرد کار خبرنگاران با افکار، قلوب و ذهن مردم سروکار دارد وازاین حیث شایسته توجه واحترام است .
محمدرضا مقدسی مدرس این دوره گفت : مدیریت هیجانات دشوار ، سرمایه های روانشناختی ، سرسختی و سخت رویی روانشناختی و منابع تاب آوری از اهم موضوعاتی بودند که مورد تاکید قرار گرفت.
به گزارش خبرآنلاین ،محمدرضا مقدسی صبح امروز در نخستین کارگاه تابآوری روانشناسی کشور ویژه خبرنگاران که در سالن همایش فنی و حرفهای شهر کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: تابآوری مهمترین پیشبینی کننده سلامت روانی است.
وی ادامه داد: تابآوری در توسعه مدیریت منابع انسانی و ارتقای کیفیت عملکرد اصحاب رسانه دارای جایگاه ویژهای است، لذا خبرنگاران باید نحوه مدیریت هیجانات و شرایط عملکرد در سختترین مواقع در حرفه خبرنگاری را آموزش ببینند.
مدیر و موسس سایت تابآوری و روانشناختی با اشاره به سختی کار خبرنگاری گفت: اصحاب رسانه باید از توانایی و سرمایههای روانشناختی خاصی برخوردار باشند.
مقدسی هدف از برگزاری این کلاس برای خبرنگاران را حفظ سلامت بهزیستی و روانشناسی برای این قشر پرتلاش دانست و تصریح کرد: کرمانشاه قابلیت تاسیس مدرسه ملی تابآوری را دارد.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری کرمانشاه نیز اظهار کرد: واژه تابآوری یکی از ضرورتهای مشاغل سخت است.
حسین باباجانی به استرس فراوان در حرفه خبرنگاری اشاره کرد و گفت: خبرنگاران باید راه مقابله با استرس را فرا گیرند و اطلاعات لازم را درخصوص تابآوری کسب کنند.
وی با بیان اینکه خبرنگاران باید به گونهای اخبار را انعکاس دهند که آسیبی به روح و روان خود و جامعه وارد نکنند، ادامه داد: کار خبرنگاران با افکار، قلوب و ذهن مردم سروکار دارد.