
تاب آوری و تئوری انتخاب
آموزش نظریه انتخاب با تاکید مسیولیتپذیری و منبع کنترل درونی، میتواند بهعنوان یک روش کارآمد جهت افزایش تابآوری تحصیلی دانش آموزان مورداستفاده قرار گیرد.
آموزش نظریه انتخاب با تاکید مسیولیتپذیری و منبع کنترل درونی، میتواند بهعنوان یک روش کارآمد جهت افزایش تابآوری تحصیلی دانش آموزان مورداستفاده قرار گیرد.
هدف این پژوهش، تبیین اثربخشی آموزش معکوس بر تابآوری تحصیلی دانشآموزان دختر پایه یازدهم در درس انسان و محیطزیست در سال تحصیلی ۹۸-۹۹ بود.
این پژوهش از نوع شبهآزمایشی و از نظر هدف کاربردی است.
هدف از پژوهش حاضر، بررسی اثربخشی مبتنی بر روانشناسی مثبتگرا و به طور ویژه آموزش شکوفایی بر اضطراب و افسردگی و تابآوری دانشآموزان مدارس تیزهوشان است.
امنیت محله به نوجوانان کمک می کند در برابر آزار هیجانی والدین از خود تاب آوری نشان دهند
باتوجه به ماهیت چند بعدی آموزش صلح، بررسی تأثیر آن بر افزایش خودکارآمدی و تاب آوری در دانش آموزان مسأله اصلی پژوهش حاضر است.
آموزش تاب آوری، صلح، حقوق بشر، عزت، احترام، همکاری، درک، قدردانی و ارزشهای انسانی یکی از اصلی ترین فعالیتهای آموزشی و تعلیمی بسیاری از سیستمهای آموزشی بوده است.
تعریف تاب آوری تحصیلی
تاب آوری تحصیلی به معنای دستیابی دانش آموزان به نتایج آموزشی خوب با وجود شرایط نامساعد و چالش ها از طریق تغییر رفتارهای موجود یا ایجاد رفتارهای جدید، مانند نظم، تمرین یا برنامه ریزی می باشد.
هدف این پژوهش اثربخشی امیددرمانی به شیوه گروهی بر تاب آوری و شادکامی دانش آموزان دختر بود.
بین احساس تعلق به مدرسه و درگیری تحصیلی در دانش آموزان دختر با تاب آوری تحصیلی رابطه مثبت و معنی داری وجود دارد.
آموزش مهارت ذهن آگاهی در دانش آموزان معرض استرس و فشار روانی، تنش، خودکنترلی مؤثر بوده است.
هدف: از پژوهش حاضر بررسی اثربخشی آموزش کفایت اجتماعی مبتنی برمدل فلنر بر تابآوری و میزان قربانی شدن دانشآموزان قربانی قلدری بود. روش: طرح پژوهش نیمه آزمایشی با پیش آزمون-پس آزمون وگروه گواه بود. جامعه آماری شامل دانشآموزان دختر قربانی قلدری در مدرسه بود که در پایه هفتم و هشتم
نتایج نشان داد بین تابآوری والدین با مشکلات عاطفی، اضطرابی، بیشفعالی و رفتار مقابلهای دانشآموزان رابطه منفی معناداری وجود داشت.
پرسش نامه تاب آوری از روایی و پایایی قابل قبولی در جامعه مشخص برخوردار است
دانش آموزان دختر ورزشکار اضطراب امتحان بیشتری را نسبت به دانش آموزان دختر غیرورزشکار دارا می باشند ولی از نظر تاب آوری تحصیلی تفاوت معناداری ندارند.
آگاهی از تغییرات جسمانی و روان شناختی بلوغ باعث می شود که دختران نوجوان با مشکلات و چالش های روان شناختی ناشی از این دوره آشنا بشوند. مطالعه حاضر با هدف تعیین اثربخشی آگاهی افزایی تغییرات بلوغ بر تاب آوری و تحمل پریشانی نوجوانان دختر انجام شد. روش کار:این