کتاب ره نمای فعالیت های اجتماعی

0

کتاب ره نمای فعالیت های اجتماعی

این کتاب دیدگاه تازه ای درباره تعاملات و مددکاری اجتماعی را ارائه میکند و امیدوار است بتواند با بهبود آموزش، رابطه بین مبانی نظری و عملکرد دانشگاهی در عرصه منتورینگ و مددکاری اجتماعی را تقویت کند. جوهره اصلی کتاب مبتنی بر معرفی و تبیین مفهوم <ره نمایی> است.

در فصل اول کتاب ابتدا مفهوم و اهداف “ره نمایی” مورد بررسی قرار میگیرد. فصل دوم این کتاب با طرح سوالاتی مواجه خواهیم شد از این قرار:

چه نوع دانشی در مددکاری اجتماعی مورد نباز است و ره نمایی چگونه میتواند رشد مددکاری اجتماعی را تسهیل کند؟

فصل سوم و چهارم کتاب ره نمای فعالیت های اجتماعی یا منتورینگ برای مددکاری اجتماعی بر نقش دانش تئوری در فرآیند ره نمایی برای مددکاران اجتماعی و سازماندهی و مدیریت کار عملی برای دانشگاهها و موسسات آموزش عالی تأکید داشته، این فصل همچنین تحلیل دقیقی از استانداردهای جهانی برای آموزش مددکاران اجتماعی ارائه میدهد که توسط انجمن بین المللی مدارس مددکاری اجتماعی (JASSW) تدارک دیده شده است.

این کتاب را محمدرضا مقدسی ترجمه و توسط انتشارات ورجاوند در چاپ اول در ۹۵ صفحه و با شمارگان ۱۰۰۰ نسخه روانه بازار و در اختیار علاقه مندان قرار گرفته است.

منتورینگ یک رابطه متقابل است که در آن یک مربی، که معمولاً با تجربه‌تر است، منتی را که به دنبال رشد حرفه‌ای یا شخصی است، راهنمایی و حمایت می‌کند.

مربیان مشاوره می دهند، تجربیات را به اشتراک می گذارند، و به مراجع برای شناسایی اهداف و یافتن راه حل برای چالش ها کمک می دهند.

منتورینگ کوچینگ نیست، زیرا مربیگری بر توسعه بلندمدت تمرکز دارد و بر ارتباطات بین فردی تأکید دارد.

منتورینگ به اشکال مختلفی مانند راهنمایی سنتی فردی، راهنمایی گروهی، راهنمایی معکوس و راهنمایی از راه دور یا الکترونیکی وجود دارد که هر کدام نیازها و موقعیت‌های متفاوتی را برآورده می‌کنند. این ابزار ارزشمندی برای ارتقای مهارت نیروی کار، توسعه رهبران آینده و افزایش مشارکت کارکنان در سازمان است.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.