روزجهانی روانشناسی ۲۰۱۶ ( از آسیب پذیری به تاب آوری )

0

از آسیب پذیری به تاب آوری، به گزارش خانه تاب آوری تاریخچه روز جهانی روانشناس به 10 اکتبر 2007 در مقر سازمان ملل متحد با همکاری انجمن روانشناسی آمریکا برمی گردد.

از آن زمان، این رویداد هر ساله در روزها و حتی ماه های مختلف برگزار می شود.

دومین مراسم گرامیداشت روز جهانی روانشناس در 19 نوامبر 2008 با تمرکز بر نقش روانشناسی در صلح، حل منازعه و حقوق بشر برگزار شد.

در طول سال‌ها، این رویداد به موضوعات مختلفی مانند سلامت روان، توسعه پایدار، پیشگیری از خشونت و دسترسی به آموزش همگانی پرداخته است. شایان ذکر است،

نهمین روز سالانه روانشناسی در سال 2016 با موضوع «از آسیب پذیری به تاب آوری: استفاده از روانشناسی برای پرداختن به بحران جهانی مهاجرت»بود

 

از آسیب پذیری به تاب آوری: استفاده از روانشناسی برای پرداختن به بحران جهانی مهاجرت

از آسیب پذیری به تاب آوری: استفاده از روانشناسی برای پرداختن به بحران جهانی مهاجرت

امروز مصادف با ۲۸ آوریل یا ۹ اردیبهشت روز جهانی روانشناسی است

از کارکردهای مهم روز روانشناسی در سازمان ملل متحد به اشتراک گذاشتن تجربیات توسط سازمانهای دولتی و غیر دولتی و دانشگاههاست .

بنابر همین گزارش از خانه تاب آوری آسیب‌پذیری به‌عنوان تمایل به آسیب‌دیدگی تعریف می‌شود، در حالی که تاب آوری  میتواند توانایی  عبور موفقیت آمیز از آنها باشد این گذار برای توسعه پایدار، با تمرکز بر کاهش عوامل آسیب‌پذیری و تقویت عناصر تاب‌آوری در افراد، خانواده‌ها، جوامع و کشورها مساله ای حیاتی است.

این مراسم درمحل ومقرسازمان ملل متحد برگزار میگردد وامسال توجه اصلی خود را به تاب آوری جمعیت مهاجر و فرآیند جامعه پذیری مجدد و چگونگی کاربست روانشناسی در توسعه تاب آوری مهاجران قرارداده است .

دراین مراسم دو پنل تخصصی با عناوین انسجام و یکپارچه سازی فرهنگی در فرایند اسکان مجدد  و بررسی  بحران مهاجرت ، کودکان ونوجوانان برگزار میگردد.
شعار سازمان ملل برای روز جهانی روانشناسی در سال ۲۰۱۶:

«از آسیب پذیری به تاب آوری: استفاده از روانشناسی برای پرداختن به بحران جهانی مهاجرت»

همچنین امروز، سالروز تاسیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران نیز هست .

خانه تاب آوری این تقارن خجسته را گرامی میدارد و بدینوسیله مراتب شادباش و تهنیت خود را خدمت روانشناسان و مشاوران عزیزاعلام میدارد .

( موسس و مدیر اولین وبسایت تاب آوری روانشناختی کشور)

محمدرضا مقدسی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.